Zhorel altánok a strecha domu. Futbalistom ukradli kosačky

09.06.2008 Celý región

Zhorel altánok a strecha domu: Policajti z Koškoviec začali trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia v prípade včerajšieho požiaru altánku a rodinného domu.
V nedeľu v čase okolo 00.30 h v obci Zubné (okr. Humenné) začal na dvore jedného z rodinných domov horieť drevený altánok, v ktorom bol umiestnený otvorený kozub. Požiar sa z altánku rozšíril na susedný dom, na ktorom sa poškodila plechová strecha a zhorela drevená konštrukcia strechy. Majiteľke domu vznikla predbežná škoda 300 000. -Sk a zhorením dreveného altánku vznikla jeho majiteľovi škoda najmenej 40 000. -Sk. Požiarny technik ako pravdepodobnú príčinu požiaru altánku uviedol vznietenie od kozubu.

Futbalistom ukradli kosačky:
Krádež dvoch kosačiek z areálu futbalového ihriska v Ľuboticiach (okr. Prešov) vyšetrujú od včerajšieho dňa prešovskí policajti.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci zo soboty na nedeľu vlámal do plechovej garáže v areáli ihriska. Odtiaľ ukradol dva malotraktory na kosenie trávy. Predbežná škoda pre miestny obecný úrad je vyčíslená na 100 000. - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región